U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veiligheidsglas

Dit glas zorgt voor een comfortabele en veilige omgeving. Het kan worden uitgevoerd in gelaagd of gehard glas en in combinatie met isolatieglas. Door veiligheidsglas te monteren, is het mogelijk u te wapenen tegen vandalisme en inbraak. 

 

Float glas

Dit type glas is verkrijgbaar in blank en diverse kleuren, in diktes van 2 tot 25 mm. Blank float glas is tevens verkrijgbaar in een extra heldere uitvoering. 

 

Spiegels

Onze spiegels zijn milieuvriendelijk, koper- en loodvrij en bestand tegen corrosie. Het is mogelijk de spiegels uit te voeren in verschillende tinten en met een veiligheidsfolie. 

 

Draadglas

Blank glas met ingelegd draadraster, wat zorgt voor extra stevigheid. Dit glas zorgt voor een moderne en industriële look. 

 

Glas in lood

Het is mogelijk om glas in lood voor u te verzorgen in elk gewenst motief en in vele kleuren. 

 

Brandwerend glas

Dit is volledige blanke en doorzichtige beglazing, welke voldoet aan alle Nederlandse en Europese normen. Dit glas is leverbaar in 30, 60, 90 en 120 minuten brandwerendheid. Dit is tevens te combineren met isolatieglas. 

 

Figuurglas

Dit is een glassoort met een structuur in het glas verwerkt. Dit glas is in meer dan 40 motieven beschikbaar. 

 

Geluidswerend glas

Hiermee wordt ongewenst geluid buiten gehouden zonder de lichtinval te beperken. Dit is tevens te combineren met isolatieglas.